lauantai 7. helmikuuta 2009

Menovinkkejä?

Aamu alkoi aikaisesti ja teellä, koska kahvia ei ollut. Näin ainakin kerrottiin, itse en ole tarkastanut. Alkoi myös tavaroiden haalimisella, sillä huomenna lähdetään seikkailulle ja kaikki pitäisi saada mukaan, kaikki ja vähän päälle. Mitenköhän takamuksen käy tällä kertaa? Olisi ne olleet hyvät, jotkut villabokserit, mutta ei ole tullut ostettua joten on pärjättävä ilman. Tai paleltava ja pärjättävä.

Aamuteen ohella nautin aamun sanomalehdistä ja jostain syystä unohduin lukemaan erilaisten seurojen ilmoituksia. Olisikohan tuolla mitään minulle? Kun pijopesti päättyi, olen ihan uusin silmin alkanut miettiä myös muita vaihtoehtoja kuin partio. Kai sitä aikuiselle on olemassa jotain järkevää ja kehittävää muissakin järjestöissä? Olen ajatellut marttoja, mutta pikainen vilkaisu Hyvinkään marttatilanteeseen ei näytä kovin lupaavalta tai oikeammin, se porukka mikä voisi olla huhupuheiden mukaan lupaava, ei pidä itsestään mitään meteliä. Ja minähän en sinne myöskään soita. Olisi se noloa, jos ei sitten haluaisikaan mennä tai eivät haluaisikaan sinne ketään.

Tämän päivän lehdessä oli läjäpäin ilmoituksia erilaisilta yhdistyksiltä. Eläkeläisjärjestöjä, kuulonhuoltoa, 4H:ta ja ne martat. Kokoontuminen keskellä päivää kirkolla vauvansukkien kutomisen merkeissä ei kuullosta siltä, että kuuluisin kohderyhmään. 4H on jo nähty mutta voisi kai muuten olla ihan ok. Kuulossani ei toistaiseksi ole mitään vikaa enkä ihan taida vielä täyttää eläkeläisen kriteerejä vaikka olenkin jo pirun vanha ja ryppyinen. Mihinköhän ihmeen järjestöön sitä liittyisi vielä tällä iällä jos olisi liittyäkseen?

Partio on monella tapaa optimaalinen ympäristö ja systeemi. Me, jotka täällä olemme, tiedämme miten paljoon, moneen ja monelle täällä on mahdollisuuksia. Odotukset olisivat aika korkealla jossain muussakin järjestössä mutta näyttää siltä, että en oikein löydä vaihtoehtoja. No, tavallaan positiivista kai sekin. Partiolainen hautaan saakka, kun muutakaan ei ole.

Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti