maanantai 2. helmikuuta 2009

Käyttöohjeistettu!

Istun kotona intoa piukassa tietokoneella uusi ja säihkyvä laskettelukypärä päässä. No kidding!Laitoin leukaremminkin kiinni ja tässä sitä nyt törötetään kuten Emma 5-vuotta joka katsoi luistelukisat luistimet jalassa. Kädessäni on paras ja yksi ainoista käyttöohjeista, jonka olen koskaan lukenut kokonaan. Tässä valittuja otteita mustasta opuksesta, joka opastaa minua laskettelukypärän käytössä.

"Kädessäsi (tai jo päässäsi) oleva kypärä on GIRO kypärä....blaablaa...blaabaa....Kypärän etureunan tulee sijoittua juuri kulmakarvojen yläpuolelle. Jos etureuna on liian alhaalla et näe uhkaavia vaaroja, kuten jyrkänteen reunaa tai nuoria freestyle hurjapäitä. Jos etureuna jää liian ylös, näytät hölmöltä....blaa....blaabaa.... Laita nyt laskettelulasit päähäsi. Jos kypärä istuu oikein, et pysty raapimaan otsaasi."

" Olet varmaan pannut merkille kypärästäsi riippuvat hihnat. Vaikka ne ovat upeat, ne eivät ole siinä vain poskien lämmikkeenä...blaablaa....blabla.....Miten tiukasti kypärän pitää istua? Niin tiukasti kuin mahdollista, mutta sinun pitää pystyä pureskelemaan energiapatukkaa ja nielemään sitä. Menikö perille?"

Koko hilpeyden lopetti kappale otsikolla "Lakimiehen puheenvuoro". Täysin hulvatonta ja vastustamatonta! Nukun ehkä ensi yön kypärä päässä kunhan olen saanut sen säädettyä niin, etten näytä hölmöltä ja nieleminen onnistuu. Meillä partiossa on kaikenlaista esittelymateriaalia ja lärpäkettä, mutta onko mikään niistä näin koukuttava? Missä ovat meidän kirjoittamamme "Partiohuivin käyttöohjeet noviiseille" tai "Johdatus keskeiseen partiosanastoon" tai "Katu-uskottavan partiojohtajan pukeutuminen"? Kysyn vaan.

kypärä päässä 4ever,

Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti