sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Aika kärpäsiä

Olen kadottanut noin kolme kuukautta johonkin tai ainakin kaksi. Tuokaa maaliskuu ja huhtikuu takaisin, sillä viimeksi kun kunnolla ajattelin, oli häihin aikaa kolme kuukautta ja nyt olen ollut huomaavinani, että kuukausista ei enää puhuta. Puhutaan viikoista, pian kai päivistä ja jossain kohtaa varmaankin tunneista. Jännittää vähän ja odottaa paljon. Pelkkää elämää edessä!

Joka päivä mietimme ja puhumme hääasioita, plaseerausta ja aikatauluja, kaikenlaista, minkä soisi olevan kunnossa ennen hääpäivän aamua. Mekko on vielä matkalla ja kengät jossain kaupassa, kimpusta ei tiedä kukaan mitään ja sormus on ostamatta. Ei kuitenkaan minkään sortin paniikkia suuntaan eikä toiseen vaan vain ihanaa aikaa yhteisen suuren juhlan kynnyksellä. Laav.

Eilen pidimme palaveria aikatauluista ja tekemisistä seremoniamestarin, kaason ja bestmanin kanssa. Tänään olimme kummipoikamme ristiäisissä. On oikeasti aika mieletön fiilis, että ympärillä on niin paljon hyviä ja ihania ihmisiä, jotka ovat osa meidän elämäämme ja joiden elämässä meillä on osansa. Auttavista käsistä ei tunnu olevan puutetta kun pitää miettiä, miten hääpaikka saadaan järjestykseen ajoissa tai mistä löytyy riittävä määrä kuusenjalkoja juhlapaikalle. Aika vaan on sellainen juttu, että se kiitää ja liitää eteenpäin niin ettei aina ehdi mukaan. Ihania hetkiä kuitenkin, koko viikonloppu täynnä. Niin monta hyvää tyyppiä, niin vähän aikaa.

Time flies - aika kärpäsiä. Kohta ollaan Herra ja Rouva. Bileet!

Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti