keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Ko-Gi kateus!

Vihertää, mitä lähemmäs kesä tulee. Kilpaa koivujen ja ruohon kanssa, suu mutrullaan ja otsa kurtussa, koska tänäkin kesänä tulee taas tapahtumaan mageita juttuja, joihin minä en pääse mukaan! Onko tämä nyt lainkaan sallittua, kysyn vaan, että siellä ne aikuiset pitävät partiohauskaa keskenään eikä minua ole kutsuttu mukaan. Pöfff.

Ko-Gi on ollut omalla partiopolullani yksi mageimmista kokemuksista. Kuka se olikaan, kun Mikan mukaan sanoi kokemuksen olevan "Kuin uskoon tulis". Jos siis hurahtaa lintuiluun niin kuin moni hurahtaa. Ko-Gi koulutus perinteineen (niistä sen enempää paljastamatta) ovat yksi elävä esimerkki siitä, mitä partio tarjoaa aikuisille ja mitä moni aikuinen partiossa tarvitsee. Toimintaa aikuisryhmässä, koulutusta, motivaatiota vertaisistaan ja omaa kivaa, omaan jengiin kuulumista.

Ei mene montaa viikkoa kun kesän ensimmäinen untuvikkolauma valtaa Poukaman, pesiytyy samoille paikoille kuin jo monet pesueet heitä ennen ja viettää 9 leirivuorokautta yhdessä, yksin, poissa kaikesta ja silti kaiken keskellä. Ei tässä kohtaa voi olla muuta kuin positiivisesti kateellinen kaikille niille, joilla on edessään Ko-Gi -kokemus untuvikkona tai Palokärkenä.

Leppoisia lentopyrähdyksiä ja alttiutta hurahtamiseen. Löydä sisäinen lintusi!

Närhi Neiti -89

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti