sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Hääfiilistelyä pistoolin kanssa

Lips laps leppoisan viikonlopun plussia on ajan liukuvuus ja ehtiminen. Eilen ehdittiin ruokakauppareissulle kävellen ja samalla fiilistelemään Tiimariin tulevien hääkutsujen tulevaa ulkonäköä. Vähän tuollaista, ehkä tuollaista ja sitten kuoreen! Vieraslista kasaantui illalla ja häävihkoon (kyllä, olen perustanut sellaisen!) tehtiin ensimmäisiä luonnoksia kutsujen ulkonäöstä. Tekstiä tuohon ja sitten se juttu, josta on puhuttu, tulisi tuohon. Mutta laitetaanko tavallinen vai kerrattu?

Kihlautumisesta on jo yli 8 kk ja koko ajan on ollut tiedossa, että häitä juhlitaan tulevana kesänä. Kirkko ja juhlapaikka varattiin ajoissa mutta vasta viime viikkoina on alkanut tuntua konkreettisemmin siltä, että häät ovat aikuisten oikeasti aika pian. Kun ensimmäisen kerran katsoi itseään tulevassa häämekossaan peilistä, tuli väkisinkin vähän liikkis olo. Nyt se sitten tapahtuu, ihan oikeasti, että meistä tulee me vähän enemmän kuin ennen.

Tässä herttaisten tunnelmien keskellä kyllä myös polttelee... Eilen Tiimarista lähti Kutsu-leimasimen ja harjoituskorttipohjien mukaan myös uusi lelu. Sain elämäni ensimmäisen kuumaliimapistoolin! Tuolla se vielä piileksii, muovipussissa ja pakkauksessa mutta ehkä jo tänä iltana otan sen esiin ja ryhdyn liimaamaan. Pistooli kuuluu mahdollisesti kutsukorttiprojektiin olennaisena osana, mutta ihan ensimmäisenä toimena on mielessä jotain muuta. Pihan syyssempan liitutaulutehtävän loppuun saattaminen. Ainekset ovat vielä jemmassa ja nyt saan vihdoin kivikoristeisen liitutauluni valmiiksi!

Hetkeksi vielä häihin: on niin paljon ajatuksia siitä, mikä kaikki olisi kivaa ja ihana toteuttaa, kuumaliimapistoolilla tai ilman. Suuria askarteluväkerrystalkoita ei kyllä tule, ei hääkarkkeja eikä vaaleanpunaisia rusetteja mutta jotain teemaan sopivaa ja simppeliä. Mirka ilmoittautui eilen (Tiimarissa) kutsukorttitalkoisiin ja ehkä tosiaan jotkut kinkerit voisi aiheen tiimoilta pitää. Oltaisiin ja tehtäisiin yhdessä. Sitä toivomme myös häiltä: hauskaa yhdessäoloa ilman stressiä tai "pakollisia" hääohjelmia. Kaikkein suurin toive on, että mahdollisimman moni sukulaisista ja kavereista pääsisi paikalle. Jokainen kutsu lähtee siksi, että toivomme juuri sen tyypin tai perheen tulevan. Sitä ehkä jännitän eniten, josko kukaan ei haluakaan tulla...

Aika hauskaa, tämä yhdessä suunnittelu. Koskakohan minusta kuoriutuu se tv-ohjelmien hirmumorsian?

pistoolin kanssa,

Iidana Julmana Ensimmäinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti