sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Summary

Viikonloppu on ollut flunssalla sävytettynä ystävien ja rakkaiden. Nyt laukku on jälleen pakattuna huomista lentoa varten, mutta viikonlopun olen viettänyt niin kuin ihmisen pitäisikin. Sellaisten kanssa, joiden mukana ja vierellä on hyvä, parempi ja paras. On mahtavaa, kun on aikaa laitettavaksi, että voi järjestää yllätysvauvajuhlia ja juoda skumppaa 30+30 bileissä ja saada häävalssi CD:n kavereilta treeniä varten ja nukkua aamulla yhteentoista ja neuloa villapaitaa ihanimmalle.

Viikonloppu on ollut reipas silti ja täynnä ensi viikon kiireen ennakointia kun pitäisi tehdä pois alta ja miettiä jo pitkälle eteenpäin, että voisi rauhassa matkustaa ja tehdä töitä ilman, että taivas tippuu tai maa vajoaa. Pientä paniikkia takaraivossa, kun osoitelista ei ole vieläkään ihan valmis eikä kutsutekstejä ole tehtynä. Mutta luotan pääsiäiseen, silloin olemme äärellä ja valmiina, askartelemaan ja lähettämään. Postimerkit on kuitenkin jo tilattu.

Viikonloppu on ollut yllättävä ja laittanut ajattelemaan, ehkä edellinen bloggaus oli enne. Isoja asioita, pienessä ajassa. Ihan äärillään ja tyytyväisenä. Paras viikonloppu päättyy oman viereen, peiton alle ja sykkyrään.

Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti